Contacteaza-ne

Vom fi fericiti sa te ajutam!

Adresa

Str. Tudor Vladimirescu 3 (sector Riscani)

E-mail

clean4youmd@gmail.com

Telefon

079949895

Spalarea incaltamintei chisinau

Clean4you.md este solutia ideala pentru incaltamintea ta. Serviciile noastre sunt unice in tara. Echipa noastra este compusa din oameni cu o experienta inedita acumulata peste hotare. Serviciile prestate de catre noi sunt unice si de cea mai inalta calitate.

Daca ai o pereche de incaltaminte favorita dar nu arata prea bine poti sa o aduci la noi si nu o vei recunoaste. Miros neplacut aduci ai nevoie de o curatare chimica. Alege unul dintre serviciile de Spalarea incaltamintei Chisinau si beneficiaza de calitate pret si incaltaminte ca noua. Scapa de petele laterale indiferent de complexitate, primeste albul nou instant si culoarea perfecta care ofera senzatia de nou.
Urmareste-ne pe facebook!

Spalarea incaltamintei Chisinau


Daca ar fi existat raiul pantofilor, acesta ar fi plin de exemplare nerealizate. Aproape noi, doar cu câteva zgaraieturi, sau cu o curelusa rupta, sau purtati de-a binelea, acestia și-au pierdut dreptul la o adoua sansa. Nu m-ai arunca banii pe o incaltaminte noua cand poti sa o repari ce cea veche!

Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca marime si forma. Incaltamintea trebuie curatata foarte bine si uscata inainte de aplicarea oricarui luciu pentru incaltaminte, creme, preparate conta petelor, etc. Cand folositi aceste produse de intretinere, cititi cu atentie instructiunile producatorului acestora. Acesta poate sa duca la pierderea garantiei incaltamintei .

Incaltamintea nu poate fi spalata in masina de spălat rufe dacă:

-conține materiale, care nu trebuie spălate în in masina de spalat daca incaltamintea este din piele întoarsă, piele, mătase, blană etc. Nu risca sa faci asta acasa. Cel mai bine este sa lasi specialistii sa se ocupe!

Reparația încălțămintei pentru femei și bărbați de orice complexitate, rapid, calitativ. Preferat de apelat preventiv

Spalarea incaltamintei Chisinau

Raspundem cu drag

has been added to the cart. View Cart