Galerie

Vopsirea incaltamintei in Chisinau

Perechea de pantofi uzata poate fi ca noua. Clean4you.md va ofera posibilitatea de a da o noua viata incaltamintei. Toate lucrarile se fac manual iar pentru aceasta se folosesc intrumente si vospele de cea mai buna calitate.
Ce include acest serviciu de Vopsirea incaltamintei in Chisinau
1. Restabilirea culorii

Restabilirea culorii initiale este un proces foarte complex care are o eficienta de 95% . Incaltamintea v-a arata ca noua si v-a pastra culorile initiale cu mici pierderi aproape invizibile

2.Inalbirea suprafetei laterale a talpii

Tuturor ne place incaltamintea alba pentru efectul de curatenie pe care il emana. Indiferent de culorea incaltamintei suprafata laterala alba care deja este ingalbenita deranjeaza foarte mult. Oricat nu am incerca sa o spalam este aproape imbosibil sa ii oferim albul pe care il avea cand am cumparat incaltamintea. Ei bine pentru aceasta suntem noi.
Iti recapatam albul nou pe care l-ai avut cand ai cumparat incaltamintea.

3. Modificarea culorii prin vopsire

Daca ai cumparat o pereche de pantofi ghete sau adidasi dupa un timp ajungi sa te plictisesti de ei. Iti plac foarte mult si nu vrei sa ii arunci iar pentru aceasta o schimbare a culorii prin vopsire este solutia ideala. Sigur ca poti incerca asta si acasa dar risti sa ii arunci. Cel mai simplu este sa ii aduci la noi si iti promitem ca nu ii vei recunoaste.
Urmareste-ne pe facebook 
Contacteaza-ne !

has been added to the cart. View Cart